foto

Jim Stark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Přelud
2005 Faktótum
1995 Zimnice

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hilda
1997 Cannes Man
1991 Keep It for Yourself
1989 Tajuplný vlak
1986 Sleepwalk

Dokumentární

2011 How Do You Like Iceland?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace