foto

Markus Hoffmann

  • nar. 26.7.1965 (54 let)
    Basilej, Basel-Stadt, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tatort - Adams Alptraum (TV film)
2004 7 trpaslíků
1999 Fussball ist unser Leben

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kompression (S02E08)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Der vierte Mann (TV film)
2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
2011 Der Bulle und das Landei - Babyblues (TV film)

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ranya (S18E20)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Chinesische Licht (S18E13)
Die Intrige (S18E12)
Gefährliches Vorbild (S18E03)
další epizody (4)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das genetische Limit (S17E04)
Der letzte Fall (S17E01)
Aus der Deckung (S16E20)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kein Platz für Moral (S16E15)
Toter Mann (S15E13)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
Hajos letzter Fall (S11E04)
další epizody (6)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Vina a trest (S05E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Hand Gottes (S10E06)
Terminal A (2) (S10E02)
Terminal A (1) (S10E01)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Sedmá velmoc (S04E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wettlauf mit dem Tod (S09E17)
Blutsbande (S09E16)
Der kalte Tod (S09E15)
další epizody (5)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S03E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zersprungene Seele (S08E10)
Maskenball (S08E07)
Dienst nach Vorschrift (S07E15)
2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Happy End (S07E05)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Müllmann (S06E18)
Voll Stoff (S06E13)
Psycho (S06E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky