foto

Sona MacDonald

  • nar. 11.5.1961 (59 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eine Liebe für den Frieden – Bertha von Suttner und Alfred Nobel (TV film)
2004 Freunde zum Essen (TV film)
1998 Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny (TV film)
Geliebte Gegner (TV film)
1995 Der Mann auf der Bettkante (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1992 Frau bleibt Frau (TV film)
1991 Moving
1986 Fräulein von damals, Die (TV film)
Jimmy Allegretto (TV film)
Tatort - Schnee vom vergangenen Jahr, Der (TV film)
1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Ediths Tagebuch
1983 Das Gesicht auf der Wand (TV film)
Die wilden Fünfziger
1982 Die Präsidentin (TV film)

TV seriály

2020 Místo činu (TV seriál)
Krank (S51E27)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Roswitha Thaler (S04E03)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Menschen im Hotel (E06)
Doppelgänger (E05)
další epizody (5)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Blutiger Ernst (S04E04)
2004 Místo činu (TV seriál)
Große Liebe (S35E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Vražda v hypnóze (S03E07)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Peter und Paul (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky