foto

Anastasija Makejeva

  • nar. 23.12.1981 (37 let)
    Krasnodar, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anna Karenina. Istorija Vronskogo
Novogodnij pěrepoloch
2008 Dom milyj dom! (TV film)
2007 Georg
2006 Obratnyj otsčet
2004 Jezdec jménem smrt

TV seriály

2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
Ikra (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Mama po kontraktu (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
2014 Cezar (TV seriál)
2013 Vůně zločinu (TV seriál)
Válka zločinců (S01E07)
Únos (S01E06)
Krvavá pomsta (S01E05)
další epizody (7)
2011 Vozvraščenije domoj (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Kak stať modělju (S01E11)
2005 Persona non grata (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Alibi dlja korolevy (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace