foto

Ramona Milano

  • nar. 9.11.1969 (49 let)
    Nobleton, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zombie (TV film)
2017 Jazz Hands
2015 Let's Rap
Síla vítězit
2012 Christmas Song (TV film)
2002 Podvedeni
1999 Bláznivá runway
1997 Absolutní pravda (TV film)
1994 Směr jih (TV film)

TV seriály

2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 12 opic (TV seriál)
Kassandřin komplex (S01E03)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Bodily Fluids (S02E04)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Be a Man (S02E04)
2009 Flashpoint (TV seriál)
The Fortress (S02E02)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Kniha lásky (S01E09)
1997 Poslední don (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace