foto

Yoon-hong Oh

  • nar. 9.8.1971 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Svaha: Šestý prst
2016 Bongi kimseondal
2015 Veterán
2014 Sonnyeogwidam
2013 Deo webtoon : yego salin
2011 Naneun abbada
Pyungbumhan naldeul
2010 Peseutibal
Žluté moře
2007 Barampigi joheun nal
2006 Cheonhajangsa Madonna
2005 Noksaek uija
Yeonae
2003 Haneul jeongwon
Videoreul boneun namja
2002 Bbobbi
1999 Lee Jae-sueui nan
1998 Síla kraje Kangwon

TV seriály

2017 Teonneol (TV seriál)
2016 Mai oldeu peulendeu (TV seriál)
Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
2015 Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
2014 Misaeng (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
Sachoonki medeulri (TV seriál)
2011 Baempaieo geomsa (TV seriál)
Beulein (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky