foto

Caroline Peters

  • nar. 7.9.1971 (47 let)
    Mohuč, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Vorname
Womit haben wir das verdient?
2017 Kalt ist die Angst (TV film)
Zweibettzimmer (TV film)
2016 Junges Licht
Seitensprung mit Freunden (TV film)
2015 Die Abmachung
Ein Mord mit Aussicht (TV film)
Süßer September (TV film)
2013 Kalte Probe
Ukradená identita (TV film)
2010 Luises Versprechen (TV film)
2009 Ein Schnitzel für drei (TV film)
Schlaflos (TV film)
Umdeinleben
2008 König Lear (divadelní záznam)
Torpedo
2007 Contergan (TV film)
Höllenangst (divadelní záznam)
2005 Arnies Welt (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergewaltigt (TV film)
Wilsberg - Todesengel (TV film)
2004 Die Ärztin (TV film)
Lalecet Al Hamaim
Schöne Frauen
2003 Tatort - 3 x schwarzer Kater (TV film)
Über Nacht
2001 99euro-films
Schluss mit lustig! (TV film)
1997 Pirat, Der (TV film)

TV seriály

2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
Blutende Herzen (S01E07)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (6)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Velké plány (S02E03)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace