foto

Jekatěrina Novosjolova

  • nar. 1985
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Asjad, millest me ei räägi
Hüvasti, NSVL
The Kennedy Incident (TV film)
2019 Kõhedad muinaslood
2018 Tegelikult
2017 Svingerid
2012 Odhalený přístav
2009 Bibendum
Float
Krantsid (studentský film)
2007 Georg

TV seriály

2021 The Women's War (TV seriál)
2008 Tuulepealne maa (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Spravedlivosť (S02E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky