foto

Lucia Rijker

  • nar. 6.12.1967 (51 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Star Trek
2004 Million Dollar Baby
2002 Rollerball

TV seriály

2008 Láska je Láska (TV seriál)
Leť, holubičko (S05E03)
Luxusní svatba (S05E02)
Lesby, gayové, bisexuálové a škádlení (S05E01)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
2004 JAG (TV seriál)
Muž na mostě (S10E09)

Dokumentární

2017 Through My Father's Eyes
2015 Safest Place on Earth
2014 Bittersweet
2007 Lucia Rijker: A Boxer, a Buddhist
1999 Shadow Boxers
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace