foto

Nobuaki Kaneko

  • nar. 5.6.1981 (38 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Diner Dina
Les Miserables (TV film)
Suriringu na ničidžó
Vise
2018 Gangoose
2017 Buranku 13
Šindžuku swan II
2015 Tókjó mukokuseki šódžo
Šindžuku swan: Kabukičó skauto sabaibaru
2014 Tôkyô Nanmin
Širajuki-hime sacudžin džiken
2013 Strawberry Night
2011 Hard Romanticker
Manzai gyangu
Moteki
Shuffle
2010 Bandeidži
Shodô gâruzu!!: Watashitachi no kôshien
Óoku
2009 Crows Zero II
2001 Cross

TV seriály

2017 CRISIS (TV seriál)
Cote d’Azur No.10 (TV seriál)
Rakuen (TV seriál)
2016 Haburashi / Onna Tomodachi (TV seriál)
2015 Gakko no Kaidan (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
Kuu neru Futari Sumu Futari (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 I Love You (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Link (TV seriál)
Saijo no Puropozu (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Risō no Musuko (TV seriál)
Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)
Pîsu bôto (TV seriál)
Q.P. (TV seriál)
2010 Azamijô no lullaby (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
1999 Kawaii dake ja dame kashira (TV seriál)
ナオミ (TV seriál)
1998 Glass no Kamen 2 (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Vise
2017 Buranku 13

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky