foto

Nobuaki Kaneko

  • nar. 5.6.1981 (36 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blank 13
Šindžuku swan II
2015 Šindžuku swan: Kabukičó skauto sabaibaru
Tokyo Mukokuseki Shoujo
2014 Širajuki-hime sacudžin džiken
Tôkyô Nanmin
2013 Strawberry Night
2011 Hard Romanticker
Manzai gyangu
Moteki
Shuffle
2010 Bandeidži
Óoku
Shodô gâruzu!!: Watashitachi no kôshien
2009 Crows Zero II
2001 Cross

TV seriály

2017 Cote d’Azur No.10 (TV seriál)
CRISIS (TV seriál)
Rakuen (TV seriál)
2016 Haburashi / Onna Tomodachi (TV seriál)
2015 Gakko no Kaidan (TV seriál)
2014 Gunshi Kanbee (TV seriál)
Kuu neru Futari Sumu Futari (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 I Love You (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Link (TV seriál)
Saijo no Puropozu (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Risō no Musuko (TV seriál)
Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)
Pîsu bôto (TV seriál)
Q.P. (TV seriál)
2010 Azamijô no lullaby (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
1999 Kawaii dake ja dame kashira (TV seriál)
ナオミ (TV seriál)
1998 Glass no Kamen 2 (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Blank 13

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace