foto

Sarah Steele

  • nar. 16.9.1988 (29 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sarah Jane Steele, usměvavá a jakoby stále pohodově naladěná americká herečka  se narodila v pensylvánském Pitsburgu 16. září 1988 do ryze neherecké rodiny. Oba rodiče, jakož i její sestra, jsou špičkovými specialisty v lékařství, resp. medicíně.  Sarah chodila nejprve na základní episkopální školu, pokračovala studiem na soukromé škole a v New Yorku promovala na Columbijské Univerzitě s titulem B.A. v oboru literatura.

Poprvé, v r. 2004,  se prosadila v roli výrazné Bernice v komedii Španglicky snadno a rychle a nadále se objevila v příležitostných rolích zejména v  seriálu Právo a pořádek. V roce 2008 přijala roli v dramatické roadmovie Šťastlivci, v tv seriálu Gossip Girl, a v r. 2010 v komedii Není zač.

V její, zatím nijak dlouhé filmografii, nalezneme několik rolí po boku výtečných herců, jako ve filmu Mr. Gibb po boku Dana Hedaya a Margaret, kde si zahrála s Annou Paquinn a Markem Ruffalem a diváci byli z tak nenápadného snímku příjemně překvapeni.

V nedávné době ale dávala evidentně přednost spíše prknům, jež znamenají svět, když hrála v inscenaci The Prime of Miss Jean Brodie, které po řadu měsíců uvádělo divadlo Acorn. Její téměř domácí scéna jak se zdá, když zmíníme roky 2011-2012, kdy ve stejném divadle hrála Miru v inscenaci Russian Transport. V předešlých divadelních působení zmiňme ještě hru Speech&Debate (2007-2008).

V současnosti jsme ji mohli vidět jako Marissu, dceru Eliho Golda v třech epizodách úspěšného seriálu Dobrá manželka. Ve filmu Last kind Words (2013) hraje po boku Brada Douriffa. V posledních letech se zase vrací k příležitostnému hraní v televizních seriálech - Lady Business,  Blue Bloods, Sestřička Jackie (2013) a v post produkci je i pár nízkorozpočtových komedií.

Alexandra "alpeew" Pečená-Havlíček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Viena and the Fantomes
2017 Permission
Speech & Debate
2014 All Relative
The Mend
2013 The To Do List
2012 Last Kind Words
2011 Margaret
2010 Monkeywrench
Není zač
2009 In the Meantime
2008 Man
Old Days
Šťastlivci
2006 Mr. Gibb
2004 Španglicky snadno a rychle

TV seriály

2017 Dobrý boj (TV seriál)
Chaos (S01E10)
Self Condemned (S01E09)
Reddick v Boseman (S01E08)
další epizody (10)
2016 Dobrá manželka (TV seriál)
Party (S07E20)
Unmanned (S07E18)
Targets (S07E15)
další epizody (4)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Payback (S07E05)
Špinavé vítězství (S06E19)
Pohroma (S06E18)
další epizody (10)
2014 Girls (TV seriál)
Flo (S03E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Sticky Content (S06E09)
Old Spice (S06E06)
další epizody (4)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Štěstí s kresbou (S05E02)
Všechno nejlepší k po***** narozeninám (S05E01)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Výlet do cely smrti (S03E08)
Vrahova píseň (S02E18)
Stříbrná kulka (S02E15)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace