foto

Ann-Sofie Nurmi

  • nar. 11.6.1970 (49 let)
    Ivetofta, Kristianstads län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kruh
2014 Gentlemen
2008 Král ping-pongu
2007 Nový život
2002 Kommer du med mig då

TV seriály

2012 Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace