foto

Tobias Aspelin

  • nar. 29.11.1968 (51 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hrdina
2018 Maria Wern – Jord ska du åter vara (TV film)
2012 Ledový drak
2011 Want to See Something?
2007 Nový život
2006 Když padne soumrak
Svalan, katten, rosen, döden
2005 Carambole
2001 Familjehemligheter

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Cannot Be Undone (E08)
Not Animals (E07)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve špatné společnosti (S06E03)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 Wallander (TV seriál)
Prästen (S02E06)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky