foto

Daniel White

  • nar. 22.5.1912
    Malakoff, Seine, Île de France, Francie
  • zem. 24.5.1997 (85 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Cripta de las mujeres malditas, La
2005 Flores de la pasión
2002 Incubus
2000 Blind Target
Helter Skelter
1999 Vampire Blues
1998 Tender Flesh
1996 Maso pro zámeckou paní
1994 Ciudad Baja (Downtown Heat)
1992 Don Quijote de Orson Welles
1990 Ostrov pokladů (TV film)
1989 Pád orlů
1987 Esclavas del crimen
Falo Crest
Phollastía
1986 Orgasmo perverso
Tribulaciones de un Buda Bizco, Las
1985 Cameroon Connection
Hombre que mató a Mengele, El
1984 Camino solitario
Lilian (la virgen pervertida)
1983 Casa de las mujeres perdidas, La
Cecilia
Gemidos de placer
La Vénus des neiges
Tesoro de la diosa blanca, El
Tumba de los muertos vivientes, La
1982 L'amour aux sports d'hiver
Les petites sauvages
Orgías inconfesables de Emmanuelle, Las
Pád domu Usherů
1981 El oasis de las chicas perdidas
Lac des morts vivants, Le
Maison Tellier, La
Sexo está loco, El
1980 Eugenie (Historia de una perversión)
Ópalo de fuego: Mercaderes del sexo
1979 Barmaids à jouir
Je brûle de partout
Justine
1978 Annonces spéciales pour couples vicieux
Cocktail spécial
Elles font tout
Nathalie dans l´enfer nazi
Na východ od Berlína
1977 Elsa Fräulein SS
Helga, vlčice ze Stilbergu
Kiss Me Killer
1976 La partouze de minuit
Maisons closes
Une cage dorée
1975 Des diamants pour l'enfer
Filles du Golden Saloon, Les
Frauengefängnis
L'éventreur de Notre-Dame
Nuits brûlantes de Linda, Les
Shining Sex
1974 Capitán de quince años, Un
Le tango de la perversion
1973 Comtesse noire, La
Maison des filles perdues, La
Pigalle carrefour des illusions
Ratas no duermen de noche, Las
Saga de los Drácula, La
Tendre et perverse Emanuelle
1972 Désaxées, Les
Drácula contra Frankenstein
Fille de Dracula, La
Maldición de Frankenstein, La
Robinson und seine wilden Sklavinnen
1970 Cuadrilátero
Santo contra los asesinos de la mafia
1969 Ciné-girl
Die sieben Männer der Sumuru
Santo frente a la muerte
1968 Blood of Fu Manchu, The
1967 Niña del patio, La
Pop' game
The Million Eyes of Su-Muru
1966 Amador
Miss Muerte
1965 Misión Lisboa
Mundo sigue, El
1964 Carga de la policía montada, La
El secreto del doctor Orloff
Fuera de la ley
Palomos, Los
Siete bravísimos, Los
Tumba del pistolero, La
1963 Llanero, El
Rififí en la ciudad
1962 Mano de un hombre muerto, La
Planque, La
1961 Jugez-les bien
1960 Fuga desesperada
Tête folle
1959 Heures chaudes
Un mundo para mí
1958 Carrousel Boreal
Les Aventuriers du Mékong
Miss Pigalle
Pensione Edelweiss
Quand sonnera midi
1957 Aventurière des Champs-Élysées, L'
Ce sacré Amédée
Paris clandestin
Patrouille de choc
Quelle sacrée soirée
Rivière des 3 jonques, La
1956 Carottes sont cuites, Les
Indiscrètes, Les
Je plaide non coupable
Les Pépées au Service secret
1955 Les Pépées font la loi
Tant qu'il y aura des femmes
Une fille épatante
1954 Soirs de Paris
Tout chante autour de moi
1953 Au diable la vertu
Légère et court vêtue
1952 La jungle en folie
1951 Descendez, on vous demande
1950 Adémai au poteau-frontière

TV seriály

1965 Bella a Sebastián (TV seriál)
Médard et Barnabé (TV seriál)

Dokumentární

1972 Jungfrauen-Report
1961 10 del Texas, I
1956 Wedding in Monaco, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace