foto

Jean Cherlian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Plus bel âge..., Le
1994 Grossesse nerveuse (TV film)
Personne ne m'aime
1993 Mari de Léon, Le
1991 Annabelle partagée
Dernière saison, La
1990 Il gèle en enfer
Vězení - Není čas na spravedlnost
1989 Christian
Hiver 54, l'abbé Pierre
Radio Corbeau
Un père et passe
1988 Une nuit à l'Assemblée Nationale
1987 Agent trouble
De bruit et de fureur
Mois d'avril sont meurtriers, Les
Spolek darebáků
Sécurité publique
Velká cesta
1986 Justice de flic
La Femme secrète
Paulette, la pauvre petite milliardaire
1985 Mistři gagu
Pactole, Le
1984 Angelo custode, L'
Blaireau s'fait mousser, Le
Horko
Noční návštěva
Polar
Prohnilí
Rozhodčí
Stress
Üç Süpermen Olimpiyatlarda
1983 Emir préfère les blondes, L'
Operace Banzaj
Planqués du régiment, Les
Un homme à ma taille
1982 L'inconnue
Les défonceuses
Les filles du camping
Morte vivante, La
Nenapravitelní na prázdninách
Nestor Burma, détective de choc
Neřehtej se... je to k smíchu!
Nuit du général Boulanger, La (TV film)
Paradis pour tous
Prachy v prachu
Trois Danoises sur la plage
1981 Antoine et Julie (TV film)
Candice, petite fille sans culotte
Folies d'Élodie, Les
Homme fragile, L'
Jour se lève et les conneries commencent, Le
Les brigades roses
Miss Morison's Ghosts
Nafta! Nafta!
Une belle carrosserie
1980 La nuit des traquées
Nenapravitelní
Tři muži na zabití
1979 Barmaids à jouir
Enfonceuses expertes, Les
Histoires de voyous: L'élégant (TV film)
Jeux d'adultes pour gamines expertes
Mouton noir, Le
1978 Confessions très intimes d'une petite fille
Horoscope, L'
Jeden hot a druhý čehý
Violette Nozière
Želva na zádech
1977 Alice ou la dernière fugue
Helga, vlčice ze Stilbergu
Les monteuses
Roi des bricoleurs, Le
Výslech
Zvíře
1976 Hippopotamours, L'
Petit Marcel, Le
Svatý rok
1975 Bláznivá na zabití
Folies bourgeoises
Nevinní se špinavýma rukama
Rudý Ibis
Una gita di piacere
1974 Bonne nouvelle, La
Ombre d'une chance, L'
Rubáš nemá žádné kapsy
1970 Heroin

TV seriály

1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
Sam et Sally (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky