foto

Franco Diogene

  • nar. 20.10.1947
    Catania, Sicílie, Itálie
  • zem. 28.5.2005 (57 let)
    Janov, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Il bell'Antonio (TV film)
2003 Compagno americano, Il
Maria Goretti (TV film)
2002 I banchieri di Dio
2001 Piccolo mondo antico (TV film)
1998 Indiscretion of an American Wife (TV film)
1997 Figurine
La classe non è acqua
1996 Esercizi di stile
Stendhalův syndrom
1994 Poliziotti
1993 18000 giorni fa
Zamilovaná princezna
1992 Ci hai rotto papà
1991 Fuga da Kayenta
Mio caro dottor Gräsler
Sproštěn viny
1990 C'era un castello con 40 cani
Occhio alla perestrojka
1989 Sladký dům hrůzy (TV film)
1988 Magická hlubina
Russicum
1987 Diamantová cesta
Il Burbero
Interzone
Lupo di mare, Il
1986 Jméno růže
1985 Killer Contro Killers
Scemo di guerra
1984 Nástrahy velkoměsta
1983 Don Camillo
Stesso mare stessa spiaggia
1982 Attenti a quei P2
Attila flagello di Dio
Casa stregata, La
Giovani, belle... probabilmente ricche
Grand Hotel Excelsior
Panna nebo orel
Sestřička v kalhotách
1981 Zamilovaný blázen
1980 Delitto a Porta Romana
L'Insegnante al mare con tutta la classe
Město žen
Trhauma
Viziaccio, Il
1979 Gardenia, il giustiziere della mala
I contrabbandieri di Santa Lucia
La poliziotta della squadra del buon costume
Sabato, domenica e venerdì
Supersexymarket
1978 Milano... difendersi o morire
Půlnoční expres
1977 Chapadla
Taxikářka
1976 Ab morgen sind wir reich und ehrlich
Cuginetta... amore mio!
Dámy a pánové, dobrou noc
La madama
Roma l'altra faccia della violenza
Sex s úsměvem
1975 Buttiglione diventa capo del servizio segreto
Collegiale, La
Giustiziere di mezzogiorno, Il
La liceale
Morte sospetta di una minorenne
Nude per l'assassino
1974 Fatevi vivi: la polizia non interverrà
Pane vrchní, vy jste máklej
Piatto piange, Il
1973 Maria Rosa la guardona
1972 Tereza zlodějka

TV seriály

2001 Onora il padre (TV seriál)
1999 Anni '60 (TV seriál)
1993 Inside the Vatican (TV seriál)
Un commissario a Roma (TV seriál)
1981 Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál)
1980 Uomo da ridere, Un (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky