foto

Bill Anderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Taggart: Zneužití důvěry (TV film)
Taggart: Špatná medicína (TV film)
2005 Last Rights (TV film)
2003 Královna bojovnice
2002 Fields of Gold (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)
1999 Dockers (TV film)
Lakes, The (TV film)
1996 Guardians
1992 Creatures of Light
1991 The King of Jazz (TV film)

TV seriály

2017 Pán času (TV seriál)
Knock Knock (S10E04)
Thin Ice (S10E03)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Ďáblův přítel - 2. část (S01E06)
Ďáblův přítel - 1. část (S01E05)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Smrtící zima (S04E01)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
Tajemství lásky (S03E01)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Hudba, pro kterou se umírá (S02E02)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
1997 Melissa (TV seriál)
The Lakes (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Guardians
1992 Creatures of Light
1991 The King of Jazz (TV film)
1981 Nailed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky