foto

Heini Erving

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Kaksi ruumista rannalla
2017 Zasraný králíci
Země vánočních zázraků
2015 Ollaan vapaita
2014 Kesäkaverit
2013 Nuoret nerot (TV film)
2011 August
Uroot
2010 Pikkuveli (TV film)
Tokio Baby

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Ruisrock (S02E10)
Reprise (S02E09)
Berliini (S02E08)
další epizody (20)
Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Varjoa vailla 1/2 (S02E09)
Verenneito 2/2 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Aallonmurtaja (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky