foto

Vincent J. Donehue

  • nar. 22.9.1915
    Whitehall, New York, USA
  • zem. 17.1.1966 (50 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1960 Peter Pan (TV film)
Sunrise at Campobello
1958 Lonelyhearts
1957 Annie Get Your Gun (TV film)
1953 Trip to Bountiful, The (TV film)

TV seriály

1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 The Gabby Hayes Show (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky