foto

Jussi Rantala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2013 Käsilaukku
2012 Pyramidi (studentský film)
2011 Mistaken (studentský film)
2009 Kurjuuden kuningas (studentský film)
Lumikko (studentský film)
2008 Valon lapset (studentský film)
2007 Kylmä (studentský film)
Saari (studentský film)

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (7)
2017 Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
Lävistetty (S04E08)
další epizody (10)
2016 Syke (TV seriál)
Aivokemiaa (S03E01)
2015 Roba (TV seriál)
Tarjous (S02E01)

Dokumentární

2010 Marja-Sisko (studentský film)
2008 10-15 min keskustelua
Ei hätää (studentský film)
Näkymätön käsi (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Prodloužení

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky