foto

Martin Hutchings

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2003 Červené barety (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
City Central (TV seriál)
Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1995 London Bridge (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky