foto

Jošiaki Iwasaki

  • nar. 6.10.1964 (55 let)
    Kóbe, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Tantei Opera Milky Holmes: Alternative (TV film)
2009 Hajate no Gotoku!! 2nd Season: Acu ga nacui ze – Mizugi hen!
2006 Sky Girls
2002 Love Hina Again
2001 Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!! (TV film)
2000 Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
1997 El-Hazard: The Magnificent World 2

TV seriály

2019 Bokutači wa benkjó ga dekinai (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Cúdžó kógeki ga zentai kógeki de nikai kógeki no okásan wa suki desuka? (TV seriál)
2018 Last Period: Owarinaki rasen no monogatari (TV seriál)
2017 Twin Angel Break (TV seriál)
2016 Taboo Tattoo (TV seriál)
2015 Heavy Object (TV seriál)
Miss Monochrome: The Animation 2 (TV seriál)
Miss Monochrome: The Animation 3 (TV seriál)
2014 Escha & Logy no Atelier: Tasogare no sora no renkindžucuši (TV seriál)
2013 Miss Monochrome: The Animation (TV seriál)
2012 Little Busters! (TV seriál)
Zero no cukaima F (TV seriál)
2011 Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
2010 Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
2009 Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
2008 Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Sky Girls (TV seriál)
2006 Zero no cukaima (TV seriál)
2005 Gokudžó seitokai (TV seriál)
2004 Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
2003 Binzume jósei (TV seriál)
2002 Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
2000 Love Hina (TV seriál)
1998 Generator Gawl (TV seriál)
1997 Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1995 Tenči mujó (TV seriál)
Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky