foto

Alberto Lecchi

  • nar. 1954
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Te esperaré
2013 Sola contigo
2008 El frasco
2003 Juego de Arcibel, El
2001 Déjala correr
2000 Apariencias
Ořechy na lásku
1999 Operación Fangio
1998 Secretos compartidos
1996 El dedo en la llaga
1993 Perdido por perdido
1984 Sueño de Cecilia, El

TV seriály

2011 Maltratadas (TV seriál)
2009 Epitafios 2 (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)

Dokumentární

2004 18-j

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Sola contigo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky