foto

Aksa Korttila

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen
2018 Kaikki oikein
2017 Kuudes kerta
2014 Hyväntekijä (TV film)
2013 Myrsky (studentský film)
2012 3x Simo
2011 Pelléas et Mélisande (studentský film)
2007 Rok vlka

TV seriály

2019 Dospěláci (TV seriál)
Minäminäminä (E10)
Kokkola (E09)
Kakku (E08)
další epizody (9)
Hillo (TV seriál)
Forever selluliitti (E02)
Invisible Heroes (TV seriál)
Nootti (E06)
Salakuljetusoperaatio (E05)
Tarkastus (E04)
další epizody (6)
2018 Sunnuntailounas (TV seriál)
Kilpakosijat (S01E04)
2017 Syke (TV seriál)
Vaarallinen leikki (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky