foto

Alastair Reid

  • nar. 21.7.1939
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 17.8.2011 (72 let)
    Stoke St Gregory, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Láska mezi paragrafy
1992 Šéf (TV film)
1983 Files on Jill Hatch, The (TV film)
1981 Artemis 81 (TV film)
1980 Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
1977 Emily (TV film)
1976 Something to Hide
1973 Three's One (TV film)
1971 The Night Digger
1968 Baby Love

TV seriály

1996 Nostromo (TV seriál)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
The Houseman's Tale (TV seriál)
1985 Intrigues (TV seriál)
1984 The Secret Servant (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
1976 Flight of the Heron, The (TV seriál)
1975 Gangsters (TV seriál)
1974 South Riding (TV seriál)
1972 Six Faces (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace