foto

David Richards

  • nar. 1948
    Hollinwood, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.1.2017
    Islington, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Radost pro Freddieho (TV film)
2009 Albertův odkaz (TV film)
2007 Empathy (TV film)
2005 Zkrocení zlé ženy (TV film)
2004 In Denial of Murder (TV film)
2003 Alibi pro vraha (TV film)
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
2001 Červené barety (TV film)
2000 Hero of the Hour (TV film)
1998 Reckless: The Movie (TV film)
1997 Police 2020
1996 Zrádné polibky (TV film)

TV seriály

2015 Inspektor Banks (TV seriál)
Co přežije - 2. část (S04E02)
Co přežije - 1. část (S04E01)
2010 Uprchlík (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Zabíjení času (S07E02)
2007 Little Devil (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Conviction (TV seriál)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
1997 Reckless (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1993 September Song (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky