foto

Hannes Kaetner

  • nar. 25.6.1912
    Mnichov, Bayern, Německá říše
  • zem. 7.10.2002 (90 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
Kommissar Klefisch - Klefischs schwerster Fall (TV film)
Pouta (TV film)
1991 Stein und Bein (TV film)
1989 Atem, Der
1988 Angriff, Der
1987 Leere Welt (TV film)
1985 Palace
1984 Kerbels Flucht (TV film)
1983 Láska v Německu
1982 Ich werde warten (TV film)
1981 Heute spielen wir den Boß
1980 Něžné sestřenice
Weber, Die (TV film)
1979 Der Willi-Busch-Report
Manželství Marie Braunové
1978 Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film)
Einhorn, Das
1977 Bolwieser (TV film)
Skupinový portrét s dámou
1976 Chci jen, abyste mě milovali (TV film)
Rána z milosti
Sousto pro satana
Taxi 4012
1975 Cesta matky Küsterové do nebe
Der Biberpelz (TV film)
Jedermanns Weihnachtsbaum (TV film)
1973 Desaster (TV film)
1971 Das soziale Verhalten der Bewohner eines westdeutschen Dorfes in den Jahren 1961-1965 (TV film)
Die Weber (TV film)
1970 Die Beichte (TV film)
Ein Bräutigam für Marcella (TV film)
Eröffnung des indischen Zeitalters (divadelní záznam)
Menschen (TV film)
Sessel zwischen den Stühlen (TV film)
Übergang über den Ebro, Der (TV film)
1969 Alte Kameraden (TV film)
Fememord (TV film)
1968 Der Unbesonnene (divadelní záznam)
Die Entwaffnung (TV film)
1967 Der Alte (TV film)
Die Reise des Herrn Perrichon (TV film)
Jacobowsky und der Oberst (TV film)
1966 Der Glückstopf (TV film)
Tag des Zornes, Der (TV film)
1965 Bernhard Lichtenberg (TV film)
1964 Spätsommer (TV film)
1963 Dantons Tod (TV film)
1961 Die Journalisten (TV film)
1960 Unter dem Milchwald (TV film)

TV seriály

1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
Mein Butler und ich (TV seriál)
Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Kir Royal (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Der eiserne Weg (TV seriál)
Glücksritter, Der (TV seriál)
1983 Der Trotzkopf (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
Rote Zora und Ihre Bande, Die (TV seriál)
1978 Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Die Stadt im Tal (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Geheimagent Tegtmeier (TV seriál)
Pater Brown (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace