foto

Chelsea Zhang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Almost Perfect (TV film)
Relish
2017 Ve stínu slávy (TV film)
2016 The Cheerleader Murders
The Scissoring: Bloodlines
Virtual High
2015 Já, Earl a holka na umření
2012 Charlieho malá tajemství

TV seriály

2019 Titans (TV seriál)
Atonement (S02E09)
Bruce Wayne (S02E07)
Deathstroke (S02E05)
další epizody (5)
2017 Andi Mack (TV seriál)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Ghost Stories (S01E09)
Chasing Life (TV seriál)
April Just Wants to Have Fun (S01E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky