foto

Jon Robin Baitz

  • nar. 1961
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Stonewall
2002 Lidi, co znám
1996 Zkouška ohněm
1990 Three Hotels (TV film)

TV seriály

2015 The Slap (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace