foto

Karl Lukas

  • nar. 21.8.1919
    Lowell, Massachusetts, USA
  • zem. 16.1.1995 (75 let)
    Westlake Village, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Noční můra (TV film)
1988 Můj život bez tebe
1986 Velké problémy
1985 Murder: By Reason of Insanity (TV film)
1979 Rabín a zloděj
1976 Odpočítávání smrti
The Shaggy D.A.
1975 Las Vegas Lady
Podivná spravedlnost
Whiffs
1974 99 and 44/100% Dead
Herbie a stará dáma
Ohnivá sedla
Zemětřesení
1973 Drsná Oklahoma
Vládce severní dráhy
Zamilovaný advokát
1972 Josie's Castle
1970 Byl jednou jeden lotr
Tora! Tora! Tora!
Watermelon Man
1967 Warning Shot
1963 Nadšením bez sebe
1961 The Great Impostor
1960 Fakta života
Tall Story
The Slowest Gun in the West (TV film)
Visit to a Small Planet
1959 Don't Give Up the Ship
The Trap
1958 Onionhead
Torpedo Run
True Story of Lynn Stuart, The
1957 Under Fire
1953 The Long, Long Trailer

TV seriály

1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
Shane (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace