foto

Morten Grunwald

  • nar. 9.12.1934 (83 let)
    Odense, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vitello
2014 Tiché srdce
2010 Experiment
2007 Hvid nat
Když se muž vrací domů
Černá madona
1998 I wonder who's kissing you now
Olsen-bandens sidste stik
1996 Den store kul-tur (TV film)
1988 Mord i Paradis
1987 Hip hip hurra!
1986 Dívčí kapela
Vlk u dveří
Vražda v temnotě
1981 Olsen-banden over alle bjerge
Olsen-bandens flugt - over plankeværket
1979 Olsen-banden overgiver sig aldrig
1978 Olsen-banden går i krig
1977 Olsen-banden deruda'
1976 Den dobbelte mand
Hjerter er trumf
Kassen stemmer
Olsen-banden ser rødt
1975 Kun sandheden
Olsen-banden på sporet
1974 Olsen-bandens sidste bedrifter
1973 Olsen-banden går amok
1972 Olsen-bandens store kup
1971 I morgen, min elskede
Olsen-banden i Jylland
1970 Amour
Sulevælling (TV film)
1969 Der kom en soldat
Olsen-banden på spanden
Pigen fra Egborg
1968 Dage i min fars hus
Det var en lørdag aften
I den grønne skov
Olsen-banden
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste
1967 Far laver sovsen
Martha
Smukke-Arne og Rosa
1966 Dyden går amok
Minde om to mandage, Et (TV film)
Nu stiger den
Slap af, Frede!
1965 Landmandsliv
Slå først, Frede!
Ven i bolignøden, En
1964 Døden kommer til middag
Fem mand og Rosa
Selvmordsskolen
1963 En af dagene (TV film)
1961 Een blandt mange
Jetpiloter
Løgn og løvebrøl

TV seriály

2009 Store drømme (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Dokumentární

2003 Den talende muse - samtaler med Asta Nielsen

TV pořady

2004 Bodilfesten 2004 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace