foto

Simona Borioni

  • nar. 7.1.1972 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aspettando la Bardot
2018 Mare di grano
2016 Il camionista
2013 Il ragioniere della mafia
2012 Una notte da paura (TV film)
2011 Una cella in due
2010 La bella società
Ultime 56 ore, Le
2009 Il mistero del lago (TV film)
2006 A voce alta (TV film)
2003 Gli insoliti ignoti (TV film)
2002 Černý anděl
2000 Mít někoho rád (TV film)
1997 Finalmente soli
Ultimo bersaglio
1996 Il cielo è sempre più blu
1993 Mrcha
1992 Persone perbene
Pierino Stecchino

TV seriály

2015 Solo per amore (TV seriál)
2009 Il bene e il male (TV seriál)
L'isola dei segreti (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2005 Ho sposato un calciatore (TV seriál)
2003 Camera Café (TV seriál)
Un caso di coscienza (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)
Tequila a Bonetti v Římě (TV seriál)
Valeria medico legale (TV seriál)
1999 Vivere (TV seriál)
1998 Incantesimo (TV seriál)
Žena z vlaku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky