foto

Gardner Fox

  • nar. 20.5.1911
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 24.12.1986 (75 let)
    Princeton, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Batman a Harley Quinn - komiks
DC Superhrdinky: Intergalaktické hry - komiks
Liga spravedlnosti - komiks
2016 DC Super Hero Girls: Hrdina roku - komiks
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy - komiks
Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro - komiks
Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy - komiks
Liga spravedlivých: Bohové & monstra - komiks
2014 Liga spravedlivých: V pasti času - komiks
Liga spravedlivých: Válka - komiks
Superhrdinové: Batman do Ligy! (TV film) - komiks
2013 Liga spravedlivých: Záchrana světa - komiks
2012 Liga spravedlivých: Zánik - komiks
2010 Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích - komiks
2003 Dark Justice - komiks
1997 Justice League of America (TV film) - komiks

TV seriály

2016 Justice League Action (TV seriál) - komiks
2006 Justice League Unlimited (TV seriál) - komiks
Destroyer (S03E13) - komiks
Alive! (S03E12) - komiks
Ancient History (S03E11) - komiks
další epizody (9)
2005 Justice League Unlimited (TV seriál) - komiks
To Another Shore (S03E04) - komiks
Chaos at the Earth's Core (S03E03) - komiks
Shadow of the Hawk (S03E02) - komiks
další epizody (17)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál) - komiks
The Once and Future Thing, Part Two: Time, Warped (S01E13) - komiks
The Once and Future Thing, Part One: Weird Western Tales (S01E12) - komiks
Wake the Dead (S01E11) - komiks
další epizody (13)
2003 Liga spravedlivých (TV seriál) - komiks
Starcrossed: Part 3 (S02E26) - komiks
Starcrossed: Part 2 (S02E25) - komiks
Starcrossed: Part 1 (S02E24) - komiks
další epizody (26)
2002 Liga spravedlivých (TV seriál) - komiks
The Savage Time: Part 3 (S01E26) - komiks
The Savage Time: Part 2 (S01E25) - komiks
The Savage Time: Part 1 (S01E24) - komiks
další epizody (19)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál) - komiks
The Enemy Below: Part 2 (S01E07) - komiks
The Enemy Below: Part 1 (S01E06) - komiks
In the Blackest Night: Part 2 (S01E05) - komiks
další epizody (7)
1985 The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál) - komiks
1984 SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál) - komiks
1980 Super Friends (TV seriál) - komiks
1978 Challenge of the SuperFriends (TV seriál) - komiks
1977 The All-New Super Friends Hour (TV seriál) - komiks
1973 Super Friends (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky