foto

Hans Schneeberger

  • nar. 7.6.1895
    Brandberg, Zillertal, Rakousko-Uhersko
  • zem. 19.11.1971 (76 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1961 Adieu, Lebewohl, Goodbye
1960 Wilhelm Tell
1959 HD-Soldat Läppli
Mandolinen und Mondschein
1958 Romarei, das Mädchen mit den grünen Augen
1957 Jede Nacht in einem anderen Bett
1956 Geheimnisse einer Ehe
Heidemelodie
Uns gefällt die Welt
1955 Die Försterbuben
1954 Bei Dir war es immer so schön
Eine Liebesgeschichte
Glückliche Reise
Hexe, Die
König der Manege
Oberarzt Dr. Solm
1953 Jonny rettet Nebrador
Liebeskrieg nach Noten
1952 Der Mann in der Wanne
Der fröhliche Weinberg
Die schöne Tölzerin
1951 Der fidele Bauer
Gangsterpremiere
Hilfe, ich bin unsichtbar
Verklungenes Wien
1950 Cordula
Das vierte Gebot
Die Lüge
Gruß und Kuß aus der Wachau
1949 Geheimnisvolle Tiefe
Tor zum Paradies, Das
1948 Ein Mann gehört ins Haus
Gottes Engel sind überall
Königin der Landstraße
1947 Liebe nach Noten
1946 Glaube an mich
1944 Die goldene Fessel
Přátelé
1943 Der weiße Traum
Späte Liebe
Wien 1910
1942 Brüderlein fein
Schicksal
1940 Der Postmeister
Opereta
Očekávám tě
1939 Dobrodružství pokračuje
Láska ze všech největší
Nesmrtelný valčík
Plátno z Irska
Ziel in den Wolken
1938 Indický hrob
Kameraden auf See
Narren im Schnee
Tigre du Bengale, Le
Tombeau hindou, Le
Tygr z Ešnapuru
Vetřelec
1937 Farewell Again
1936 Forget Me Not
The Conquest of the Air
1935 Hermine und die sieben Aufrechten
Wunder des Fliegens: Der Film eines deutschen Fliegers
1934 Rivalen der Luft - Ein Segelfliegerfilm
1933 Nebojte se lásky
S. O. S. ledovec
S.O.S. Iceberg
1932 Abenteuer im Engadin
Fliehende Schatten
Modré světlo
1930 Peklo nad Montblankem
The Blue Angel
1929 Bílé peklo
Lež Niny Petrovny
Melodie des Herzens
1927 Velký skok
1926 Svatá hora - Madonna sněžných hor
1924 Der Berg des Schicksals

Dokumentární

1928 Weiße Stadion, Das

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace