foto

Pip Karmel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Koření života
2001 Srdce v Atlantidě
1996 Záře
1988 Sebastian and the Sparrow

Dokumentární

1984 Ana Who

Režijní filmografie

Filmy

1999 Já, jenom já
1991 Fantastic Futures
1989 Sex Rules

TV seriály

1993 Under the Skin (TV seriál)

Dokumentární

1984 Ana Who

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace