foto

Matthias Reischel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2009 Zeit der Entscheidung - Die Soap Deiner Wahl (TV seriál)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Zeit der Entscheidung - Die Soap Deiner Wahl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky