foto

Gil Kane

  • nar. 6.4.1926
    Riga, Lotyšsko
  • zem. 31.1.2000 (73 let)
    Aventura, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Green Lantern Corps - komiks
Morbius - komiks
2017 Batman a Harley Quinn - komiks
DC Superhrdinky: Intergalaktické hry - komiks
2016 DC Super Hero Girls: Hrdina roku - komiks
2013 Lego: Batman - komiks
2011 Green Lantern - komiks
Green Lantern: Emerald Knights - komiks
2009 Green Lantern: První let - komiks
1979 Legends of the Superheroes (TV film) - komiks

TV seriály

2018 Iron Fist (TV seriál) - komiks
Duel (S02E10) - komiks
Nekonečná válka (S02E09) - komiks
Citadela na prahu pomsty (S02E08) - komiks
další epizody (10)
2017 Iron Fist (TV seriál) - komiks
Sníh ustupuje (S01E01) - komiks
2011 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál) - komiks
2010 Young Justice (TV seriál) - komiks
2003 Kačer Dodgers (TV seriál) - komiks
1985 The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál) - komiks
1984 SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál) - komiks
1980 Super Friends (TV seriál) - komiks
1978 Challenge of the SuperFriends (TV seriál) - komiks
1977 The All-New Super Friends Hour (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky