foto

Patsy Pepping

  • nar. Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Santo Enredo (TV film)
1989 Ley de las calles, La
1987 El diablo, el santo y el tonto
1986 El cachas de oro

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Mar de amor (TV seriál)
2006 Amar sin límites (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2000 Osudová láska (TV seriál)
1988 Camino secreto, El (TV seriál)
1984 Sí, mi amor (TV seriál)
1983 Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky