foto

Jorge Arriagada

  • nar. 1943
    Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Entierro
Černý zápisník
2017 La telenovela errante
2016 Tierra Yerma
2015 Al centro de la Tierra
Florida
2014 Maria Graham
2013 L'Harmonie Familiale
S Molièrem na kole
2012 Cornelia frente al espejo
Linhas de Wellington
Noc naproti
2011 Ženy z šestého poschodí
2010 Je ne vous oublierai jamais
Tajemství Lisabonu
2008 Inju, bestie ve stínu
La Maison Nucingen
Secretos
2006 Klimt
2005 La Vida perra de Juanita Narboni
Ztracené panství
2004 Días de campo
Vše pro peníze
2003 Rêves en France (TV film)
Une place parmi les vivants
2002 Cofralandes, rapsodia chilena
2001 Âmes fortes, Les
2000 30 ans
Combat d'amour en songe
Komedie nevinnosti
Strážný anděl vrahů
1999 Quelque chose
1998 Aventureros del fin del mundo (TV film)
El entusiasmo
Inconnu de Strasbourg, L'
Nájemný vrah
1997 Généalogies d'un crime
Le film à venir
Monde d'Angelo, Le (TV film)
Transatlantique
1996 L'éducatrice
Olhos da Ásia, Os
Tři životy a jen jedna smrt
1995 Elle
Fabuleux destin de Madame Petlet, Le
1994 Náufragos, Los
1993 L'Oeil qui ment
O Fim do Mundo
Rhésus Roméo (TV film)
1992 Das Tripas Coração
Terra Fria
Urgence d'aimer (TV film)
1991 Blanval
Langlois monumental (TV film)
Pařížské hrátky
Sushi sushi
1990 La désenchantée
Processo do Rei, O
Un jeu d'enfant
1989 Blancs cassés
Deux Fragonard, Les
L'enfant de l'hiver
1988 Mendiants, Les
Terre sacrée
1987 Brise-glace
Buisson ardent
Chouette aveugle, La
Professeur Taranne, Le
Zázrakem uzdravený
1986 15 août
Dans un miroir
Mémoire des apparences
Richard III
1985 Ces jours où les remords vont font vraiment mal au coeur
Éveillé du pont de l'Alma, L'
1984 Amants terribles, Les
Ave Maria
Notre mariage
Paris vu par... vingt ans après
Point de fuite
Ville des pirates, La
1983 Bérénice
La grande giclée
Laisse tomber ta culotte
Les Trois couronnes du matelot
1982 Bal du viol, Le
Conversa Acabada
Dak van de Walvis, Het
Péril rampant, Le
1981 O Território
1978 Divisions de la nature, Les
La Vocation suspendue
L’Hypothèse du tableu volé
1977 Colloque de chiens

TV seriály

2018 Casa de Angelis (TV seriál)
1996 Madame le consul (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Adieu la vie (E17)

Dokumentární

2017 Ctihodný W.
2016 Raoul Ruiz: Contre l'ignorance fiction!
2011 Ballet aquatique
2007 L'avocat de la terreur
2006 Vocation cinéaste
2004 Salvador Allende
Válka podle Hollywoodu
1993 Všechno je pravda
1982 Cinéma cinémas (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace