foto

Jorge Arriagada

  • nar. 1943
    Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Detrás de la Lluvia
2018 Entierro
Černý zápisník
2017 La telenovela errante
2016 Tierra Yerma
2015 Al centro de la Tierra
Florida
2014 Maria Graham
2013 L'Harmonie Familiale
S Molièrem na kole
2012 Cornelia frente al espejo
Linhas de Wellington
Noc naproti
2011 Ženy z šestého poschodí
2010 Je ne vous oublierai jamais
Tajemství Lisabonu
2008 Inju, bestie ve stínu
La Maison Nucingen
Secretos
2006 Klimt
2005 La Vida perra de Juanita Narboni
Ztracené panství
2004 Días de campo
Vše pro peníze
2003 Rêves en France (TV film)
Une place parmi les vivants
2002 Cofralandes, rapsodia chilena
2001 Les Âmes fortes
2000 30 ans
Combat d'amour en songe
Komedie nevinnosti
Strážný anděl vrahů
1999 Quelque chose
1998 Aventureros del fin del mundo (TV film)
El entusiasmo
Inconnu de Strasbourg, L'
Nájemný vrah
1997 Généalogies d'un crime
Le film à venir
Monde d'Angelo, Le (TV film)
Transatlantique
1996 L'éducatrice
Os Olhos da Ásia
Tři životy a jen jedna smrt
1995 Elle
Le fabuleux destin de Madame Petlet
1994 Náufragos, Los
1993 L'Oeil qui ment
O Fim do Mundo
Rhésus Roméo (TV film)
1992 Das Tripas Coração
Tierra fría
Urgence d'aimer (TV film)
1991 Blanval
Langlois monumental (TV film)
Pařížské hrátky
Sushi sushi
1990 La Désenchantée
O Processo do Rei
Un jeu d'enfant
1989 Blancs cassés
Deux Fragonard, Les
L'enfant de l'hiver
1988 Mendiants, Les
Terre sacrée
1987 Brise-glace
Buisson ardent
Chouette aveugle, La
Professeur Taranne, Le
Zázrakem uzdravený
1986 15 août
Dans un miroir
Mémoire des apparences
Richard III
1985 Ces jours où les remords vont font vraiment mal au coeur
Éveillé du pont de l'Alma, L'
1984 Amants terribles, Les
Ave Maria
Notre mariage
Paris vu par... vingt ans après
Point de fuite
Ville des pirates, La
1983 Bérénice
La grande giclée
Laisse tomber ta culotte
Les Trois couronnes du matelot
1982 Bal du viol, Le
Conversa Acabada
Dak van de Walvis, Het
Péril rampant, Le
1981 O Território
1978 Divisions de la nature, Les
La Vocation suspendue
L’Hypothèse du tableu volé
1977 Colloque de chiens
1967 El tango del viudo y su espejo deformante

TV seriály

2019 O Livro Negro do Padre Dinis (TV seriál)
2018 Casa de Angelis (TV seriál)
2007 La Recta Provincia (TV seriál)
1996 Madame le consul (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Adieu la vie (E17)

Dokumentární

2017 Ctihodný W.
2016 Raoul Ruiz: Contre l'ignorance fiction!
2011 Ballet aquatique
2007 L'avocat de la terreur
2006 Vocation cinéaste
2004 Au Louvre avec Miquel Barceló
Salvador Allende
Válka podle Hollywoodu
1993 Všechno je pravda
1982 Cinéma cinémas (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Entierro

Dokumentární

2016 Raoul Ruiz: Contre l'ignorance fiction!