foto

Ľudovít Moravčík

  • nar. 27.7.1937
    Nitra, Slovensko, Československo
  • zem. 23.4.2004 (66 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Prirodzená smrť
Zlatý hlas (TV film)
2000 Krajinka
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Ženský vtip (TV film)
1995 Lúpež dejín (TV film)
Plášť (TV film)
Zlatý kolovrátok (TV film)
1994 Doloroso (TV film)
Heloisa (TV film)
Národný hriešnik (TV film)
Princezná v ježovej koži (TV film)
Spoveď (TV film)
Veľká Kata a jej brat (TV film)
Zo života dona Juana (TV film)
1992 Lákavé stredisko rýchleho vytriezvenia (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
Konečná dolina (TV film)
Zostane to medzi nami (TV film)
1989 Chodník cez Dunaj (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
Kúpeľňový hráč
Muži s plnou mocou (TV film)
Vianočná etuda (TV film)
1987 Počítač (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Poznám takú bylinku (TV film)
1985 Tu musíš žiť (TV film)
1983 Tajomný ostrov na sídlisku "N" (TV film)
1979 Železné ruky (TV film)
1978 Tom Sawyer (divadelní záznam)
1977 Vzkriesenie Míny (TV film)
1969 Molièr (TV film)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)
Sebechlebskí hudci (TV film)
1967 Villon, spor o básnika (TV film)
1965 Ľoška zlodej (TV film)
1964 Prípad Denzinger (TV film)
1963 Toreador (TV film)
1962 Hra bez lásky (TV film)

TV seriály

1997 Duchovia (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace