foto

Peter Aczel

  • nar. 14.4.1957 (62 let)
    Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bratislavafilm
2004 Zlatý hlas (TV film)
2002 Blue Moon
2001 Za mestskými múrmi: Kováč Juraj (TV film)
2000 Ticho po búrke (TV film)
1999 Carův kurýr (TV film)
O ľuďoch a čarodejníkoch (TV film)
1998 Knieža (TV film)
Kovladov dar (TV film)
Peniaze alebo život (TV film)
1996 Ženský vtip (TV film)
1995 Cik-cak cik-cak-bum (TV film)
Zuzka Turanová (TV film)
1994 Kúzelník Tobiáš (TV film)
1993 Eros a Psyché (TV film)
Hon na čarodejnice (TV film)
Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
Lákavé stredisko rýchleho vytriezvenia (TV film)
1991 Dúhová cesta (TV film)
Koleso osudu (TV film)
Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
1990 100 x bez slov (TV film)
Celý deň obchádzam panelák (TV film)
Spomalený úder (TV film)
1989 Kráľovstvo kaluží (TV film)
Profesor Raat (TV film)
Psia zima (TV film)
Reverend (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
Krasava (TV film)
Mikola a Mikolko
Muži s plnou mocou (TV film)
Portrét Doriana Graya (TV film)
Samo, kupec a kráľ (TV film)
Tokamak (TV film)
Umývanie hláv (TV film)
1987 Daniela (TV film)
Dulcinea z Tobosa (TV film)
Hrdina západu (TV film)
Na vlne (TV film)
Zákon rodu (TV film)
1986 Pytačky (TV film)
Sen o kováčovi (TV film)
1984 Vzbúrené mesto (TV film)
1982 Oddychový čas pre sudcu (TV film)
1981 Dievča do dažďa (TV film)
Konôpka (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Čisté vody (TV film)

TV seriály

2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E07)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
Kdyby všichni chlapi světa (E03)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Stopa (S01E01)
1987 Fašírka (TV seriál)

Dokumentární

1989 Nad priepasťou smrti (TV film)

Host

TV pořady

1986 Papierové lásky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace