foto

Dodo Banyák

  • nar. 25.6.1958 (61 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Čarodejník z krajiny Oz (divadelní záznam)
2014 Tri prasiatka (divadelní záznam)
2010 Aj kone sa hrajú (TV film)
Filmoviedky: Olé, zápražka (TV film)
Teraz chcem žiť (TV film)
2009 Čas krásnych snov (TV film)
2004 Zlatý hlas (TV film)
1996 Ženský vtip (TV film)
1995 Zlatý kolovrátok (TV film)
1994 O Zorali a dvoch bratoch
O krásnej strige (TV film)
1990 Hra o peniaze (TV film)
Konečná dolina (TV film)
Zostane to medzi nami (TV film)
1989 Hlavne, keď sa radi máme (TV film)
Neistá sezóna (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
Dravý nálet panny (TV film)
Medzi nebom a zemou (TV film)
Tvár v rose (TV film)
Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička (TV film)
1987 Mechanici (TV film)
1986 Poznám takú bylinku (TV film)
1983 Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)

Dokumentární

2016 Film o seriáli Tajné životy II (TV film)
Hľadači (TV film)
2014 Film o filme - Tajné životy (TV film)
Z Bratislavy do Rudňan a ďalej (TV film)
2013 Kvety a korene
2012 Film o filmu Konfident (TV film)
Kniha na ceste (TV film)
2002 Z Rudňan do Bronxu (TV film)
1998 Súrodenci (TV film)
1993 Tanec nemlčí (TV film)

TV pořady

2018 Ján Smrek - Chvíľka poézie (TV pořad)
2015 Poraimos (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)
2002 Spievanie vo vani (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Filmoviedky: Olé, zápražka (TV film)
1995 Zlatý kolovrátok (TV film)
1989 Neistá sezóna (TV film)
1988 Dravý nálet panny (TV film)

Dokumentární

2014 Z Bratislavy do Rudňan a ďalej (TV film)
1993 Tanec nemlčí (TV film)

TV pořady

2018 Ján Smrek - Chvíľka poézie (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Zlatý hlas (TV film)

Dokumentární

2014 Z Bratislavy do Rudňan a ďalej (TV film)

TV pořady

2018 Ján Smrek - Chvíľka poézie (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Kde je kráľ? (E06)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2014 Z Bratislavy do Rudňan a ďalej (TV film)

Host

TV pořady

2013 Divadlo nás baví (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky