foto

Bernard Aubouy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2005 Benares
2002 Kus života
2000 Mémoires en fuite (TV film)
Vem si mě
1998 L'Annonce faite à Marius
1997 Povolání vrah
1993 À cause d'elle
Amok
1992 La Sentinelle
1991 Isabelle Eberhardt
Mauvaise fille
Reine blanche, La
1989 Après la guerre
Chambre à part
1987 Flag
Spirale
Velká cesta
1986 La femme secrète
Můj švagr zabil mou sestru
1985 Blanche a Marie
Policie
Scout toujours...
1984 P'tit Con
Tartuffe
Tęte dans le sac, La
1983 Otec & otec
Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
Práskač
1982 Crime d'amour, Le
Dárek
Douce enquête sur la violence
Legitimní násilí
1980 Cocktail Molotov
Inspektor Popleta
1979 Disciplína musí bejt
1978 Horoscope, L'
Jeden hot a druhý čehý
1977 Un taxi mauve
Zvíře
1976 Diable au coeur, Le
Monsieur Albert
Všechno uvidíme
Záletník
1975 Náhradník
Stará puška
Žádný problém
1974 Hořčice mi stoupá do nosu
Mes petites amoureuses
1973 Buď zdráv, umělče!
R.A.S.
1972 Camisards, Les
Velký blondýn s černou botou
1970 Cestou poznání
Cran d'arrêt
Du soleil plein les yeux
Osamělý muž
Un condé
1969 Ballade pour un chien
Paulina s'en va
Pierre a Paul
Sept jours ailleurs
Šílená láska
1968 Bande à Bonnot, La
1967 Le père Noël a les yeux bleus
1964 Un tout autre visage

Dokumentární

2010 Le Rapport Karski (TV film)
2002 Un 8 juillet à Séville (TV film)
2001 Sobibór, 14 octobre 1943, 16 heures
1997 Un vivant qui passe
1994 Tsahal
1988 Les Français vus par (TV seriál)
1972 Pourquoi Israel

TV pořady

1968 S Brigitte Bardot (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

1989 Chanson pour un marin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace