foto

Michael O'Halloran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Eviction

TV seriály

2021 For All Mankind (TV seriál)
Best Laid Plans (S02E06)
Every Little Thing (S02E01)
2020 Cizinka (TV seriál)
Better to Marry Than Burn (S05E06)
Free Will (S05E03)
2019 For All Mankind (TV seriál)
A City Upon a Hill (S01E10)
Into the Abyss (S01E05)
Red Moon (S01E01)
2017 Cizinka (TV seriál)
Nový svět (S03E13)
Nebe a země (S03E10)
První žena (S03E08)
další epizody (6)
2014 Banshee (TV seriál)
Malé ryby (S02E01)
2013 Banshee (TV seriál)
Mizerný šachista (S01E09)
Motorkáři (S01E05)
Lepší napůl hluchý než úplně mrtvý (S01E04)
další epizody (4)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Střet (E09)
Vyhoštění (E06)
další epizody (5)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (6)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Hub (S04E09)
The Road Less Traveled (S04E05)
Six of One (S04E02)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Evolution of a Cue
2004 Trekkies 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky