foto

Paul Fox

  • nar. 20.3.1979 (39 let)
    Truro, Cornwall, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reckoning of Darkness
2014 Láska po anglicku
2013 Dead of the Nite
Our Girl (TV film)
2012 Red Tails
2002 Dezertér
1998 Královna Alžběta
1995 Hearts and Minds (TV film)

TV seriály

2017 Vlčí mládě (TV seriál)
Blitzkrieg (S06E08)
2016 Westworld (TV seriál)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Zběh (S01E03)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Life Force (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace