foto

Silvie Feit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Imposture
1979 Félicité
1974 Beau-François (TV film)
1970 La demande en mariage (TV film)
La faute de l'abbé Mouret
1969 Gallos de pelea
1963 Vierges, Les

TV seriály

2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Dernier acte (S05E03)
1998 Les malheurs de Sophie (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1981 Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál)
1978 Captain Future (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1970 Rendez-vous à Badenberg (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace