foto

Jerry Robinson

  • nar. 1.1.1922
    Trenton, New Jersey, USA
  • zem. 7.12.2011 (89 let)
    Staten Island, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Batmanův syn - komiks
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. - komiks
2011 Batman Rok jedna - komiks
2005 Patient J - komiks
2003 Batman: Záhada Batwoman - komiks
2000 Batman Beyond: Return of the Joker - komiks
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film) - komiks
1998 Batman & Mr. Freeze: Supernula - komiks
1993 Batman a fantom - komiks
1966 Batman - komiks
1949 Batman and Robin - komiks
1943 The Batman - komiks

TV seriály

2002 Birds of Prey (TV seriál) - komiks
2001 Liga spravedlivých (TV seriál) - komiks
2000 Static Shock (TV seriál) - komiks
1997 Batman (TV seriál) - komiks
1992 Batman (TV seriál) - komiks
1968 The Batman/Superman Hour (TV seriál) - komiks
1966 Batman (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace