foto

Mamoudou Athie

  • nar. 1988
    Mauricius

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Jurský svět: Nadvláda
2020 Black Box
Nalijme si čistého vína
Pod vodou
2019 Watch Room
2018 Hlavní kandidát
2017 One Percent More Humid
Patti Cake$: Cesta za slávou
The Circle
Unicorn Store
2016 Jean of the Joneses

TV seriály

2019 Sorry for Your Loss (TV seriál)
I'm Still Here (S02E10)
The Whale (S02E09)
Drumroll, Please (S02E08)
další epizody (9)
2018 Sorry for Your Loss (TV seriál)
The Penguin and The Mechanic (S01E10)
Welcome to Palm Springs (S01E09)
A Widow Walks into a Wedding (S01E08)
další epizody (9)
2017 The Detour (TV seriál)
The Ass (S02E12)
The Mule (S02E11)
The Trip (S02E10)
další epizody (11)
The Get Down (TV seriál)
Only from Exile Can We Come Home (E11)
Gamble Everything (E10)
One by One, Into the Dark (E09)
další epizody (5)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
You Have Wings, Learn To Fly (E05)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
další epizody (6)
2014 Paní ministryně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky