foto

Bashir Salahuddin

  • nar. 30.6.1976 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Top Gun: Maverick
2018 Gringo: Zelená pilule
2016 Brothers in Atlanta (TV film)
Hledání (TV film)
2006 Jam
Nailed

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Every Potato Has a Receipt (S02E10)
The Good Twin (S02E08)
Nothing Shattered (S02E07)
další epizody (8)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Liberal Chokehold (S01E09)
Live Studio Audience (S01E07)
další epizody (6)
2014 Hledání (TV seriál)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
The One That Got Away (S01E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Turek (S01E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt koně (S03E03)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Sem s bolestí! (S02E05)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Brothers in Atlanta (TV film)
2014 Maya Rudolph Show, The (TV film)

TV seriály

2018 The Last O.G. (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace