foto

Bashir Salahuddin

  • nar. 30.6.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The 24th
Top Gun: Maverick
2019 Sophie’s Quinceañera
2018 Gringo: Zelená pilule
Nebezpečná laskavost
2016 Brothers in Atlanta (TV film)
Hledání (TV film)
2006 Jam
Nailed

TV seriály

2020 Single Parents (TV seriál)
Oh Dip, She's Having a Baby (S02E18)
2019 Sherman's Showcase (TV seriál)
South Side (TV seriál)
Litcoin (E10)
Mild Sauce Meatballs (E09)
Weird White Murderer (E08)
další epizody (10)
Single Parents (TV seriál)
John Freakin' Stamos (S01E16)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Vánoce v GLOW stylu (S03E10)
Pouštní pyl (S03E03)
Kámoši ve vířivce (S03E02)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Ke každé bramboře je účtenka (S02E10)
Hodné dvojče (S02E08)
Nic se nerozbilo (S02E07)
další epizody (8)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Dušení liberálů (S01E09)
Naživo před publikem (S01E07)
další epizody (6)
2015 Hledání (TV seriál)
Looking for Home (S02E10)
Looking for Glory (S02E08)
Looking for a Plot (S02E07)
další epizody (6)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
The One That Got Away (S01E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Turek (S01E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt koně (S03E03)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Sem s bolestí! (S02E05)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Marta Complex (S01E12)
2003 Miss Match (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Brothers in Atlanta (TV film)
2014 Maya Rudolph Show, The (TV film)

TV seriály

2019 South Side (TV seriál)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
That Backslide (S01E08)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Chocolate News (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

Host

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky