foto

Karolína Lipowská

  • nar. 2005

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Chlap na střídačku
Show
Stockholmský syndrom (TV film)
Zazpívej (studentský film)
2017 Bajkeři
2016 Polednice

TV seriály

2019 Skvrna (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
Ztraceno v paměti (S03E19)
2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Robi v pasti! (S05E49)
Útěk (S05E20)
další epizody (6)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Ukradený hotel (S04E33)
Ucho jedna, ucho dvě! (S04E19)
Nic není, jak vypadá! (S04E18)
další epizody (30)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
další epizody (46)